Kezdőlap    About us    

Syryon Club

Syryon Club

TUDÁSKÖZPONT

Egyik fontos célunk, hogy klubtagjaink számára olcsóbbá és könnyen elérhetővé tegyük a leghatékonyabb, legmodernebb, legfontosabb képzéseket, amelyek hozzásegítik ahhoz, hogy elérje a célját mind az üzleti, mind a magánéletben. Egyfelől azzal, hogy klubtagjaink a piaci árnál olcsóbban, hatalmas kedvezménnyel vehetik igénybe képzéseinket klubunk forradalmi struktúrájának köszönhetően. Másfelől pedig azzal, hogy segítünk eligazodni a nálunk elérhető hatalmas tudásanyag rengetegében. Voltaképpen virtuálisan kézen fogjuk klubtagjainkat és végig vezetjük azokon a képzési folyamatokon, amelyek számára elengedhetetlenek ahhoz, hogy vágyait, céljait meg tudja valósítani.

VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS

Működő vállalkozások piacot és számtalan pénzügyi előnyt nyerhetnek azonnal a klubtagsággal. Emellett üzleti szolgáltatásaink között informatikai, marketing tanácsadást, szakértelmet, saját klubtagság fejlesztést is igénybe vehetnek. Képzéseinkkel saját és munkatársai szaktudását, személyiségét, ezáltal vállalkozása sikerességét is fejleszteni tudja. Közösségünk tagjaiból leendő munkatársak, befektetők is kikerülhetnek. Kezdő vállalkozások ezen felül tudást és támogatást kaphatnak az első lépésekhez. Inspiráló példákat találnak vagy akár üzlettársat a vállalkozói szektorból a céljaik megvalósításához. Megvalósításra váró startupok ötletgazdái pedig megtalálnak nálunk mindent, ami az elinduláshoz kell. Képzéseket, "kezdő löketet" szakmai szolgáltatások formájában, befektetőket és üzlettársakat.

PÉNZÜGYI ELŐNY

Egyszerre költség csökkentés, pénzvisszatérítés és megtakarítás forradalmi struktúrájának köszönhetően. Klubtagjaink azonnal spórolnak velünk, mivel a platformunkon elérhető minden egyes termék és képzés olcsóbban megvehető klubtagként, mint a piacon bárhol máshol. Rendszerünk a vásárlások után azonnal visszatérítést ír jóvá, amely akár újabb képzés vásárlására fordítható, növelve ezzel szellemi tőkénket. De a visszatérítések felhalmozhatóak, melyekből idővel tőke képződik és több formában pl. aranyban megtakaríthatóak.

Scroll

NAME

IMG
PRICE