Kezdőlap   

Mi az a SyRyon project

Syryon gondolatok

Azt vallom, hogy a vágyaink, és az ebből kialakult céljaink azok, amelyek előre visznek bennünket az életben. Van aki már egészen korán, kiskamasz korában tulajdonképpen arra vágyik, hogy szabad legyen - a szabadság sokaknak azt jelenti, hogy valamilyen módon több bevételre tegyenek szert, mint amennyi zsebpénzt a szüleitől kapnak.

Ti se adjátok föl, amikor egy számotokra fontos ember a vágyatokat, célotokat nem támogatja.Azóta is azt valljuk, hogy az a fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mi mit akarunk, mire vágyunk. Saját magunknak bizonyítsunk, a saját határainkat feszegessük, keressük magunkban a fejlődés lehetőségét. Mert ha magunkat fejlesztjük, szükségszerűen a környezetünk is fejlődni fog. Én ezt tartom a legfontosabbnak - hogy úgy tanuljak, hogy ezáltal a környezetem is fejlődjön.A Syryon programot is ez az alapelv vezérli. Olyan közösséget építünk, amelyben a tagjaink úgy fejlődnek, hogy a környezetük is fejlődik az élet igazán fontos területein, legyen az egészség, személyiségfejlődés, pénzügyi tudatosság, vagy vállalkozásfejlesztés.

Szeretném, ha rövid időn belül elkezdene a közösségünk gyarapodni, és egyre több és több olyan ember csatlakozna, aki számára inspiráló ez a gondolat.

Syryon program célkitűzése:  a pénzügyi függetlenség, a testi egészség elérése a harmónikus emberi élet működésének fenntartása. Továbbá a lehető legtöbb embernek tudjuk megmutatni az adakozásban,  a gyakorlatban szerzett tudásnak, és önkéntes munkában rejlő örömöket,és előnyöket.

Ehhez pénzügyi forrást biztosítunk a Shopban történő vásárlások után. Minden termék árréséből adományokat juttatunk el különböző szervezeteknek alapítványoknak. 

Modern adakozás formája: mindenki nyer, ˇWin - Win ˇˇ Club tagként megveszed a Boltban amire szükséged van, és ezzel jól járt minden szereplő a kereskedelmi folyamatban.

Syryon program


Scroll

NAME

IMG
PRICE